Пломбиране на водомери

Технологията на смяната на вертикалните щрангове е свързана с разпломбиране на водомерите.След такава смяна, се налага те отново да бъдат пломбирани. Съгласно законовите изисквания, водомер може да бъде пломбиран само до пет години от датата на производство или до пет години от датата на извършена лабораторна проверка на водомера. Ако водомера е по-стар трябва да бъде заменен с нов или проверен в лаборатория.

За улеснение на клиентите си и спестяване на тяхното време, в деня на ремонта „Интер Монтаж” предлага следните допълнителни услуги, чрез фирма подизпълнител оторизирана от съответните държавни органи:

  • Смяна на стар водомер с нов;
  • Лабораторна проверка на водомери с изтекъл 5годишен срок;
  • Пломбиране с пломби на софийска вода;
  • Изпращане на информацията по служебен път за извършените от нас допълнителни услуги до всички държавни инстанции, без клиентите да бъдат ангажирани.

Датата на производство или датата на лабораторна проверка може да се разбере от оловната пломба. На дадения пример годината на производство е 2007 и годността на водомера е до 2017 година.

Дидка Минкова

Живеем в панелен апартамент, а таванът в банята ни протече в най-неподходящия момент. Звъннах на фирмата и дойдоха на оглед още същата вечер. Трябваше да сменим щранговете на всички апартаменти над нас и под нас. Добре, че фирмата излезе сериозна и смениха щранговете още на следващия ден.

Georgi Petrov

Много съм доволен от тези момчета, смениха ми щранговете и свършиха отлична работа! Пожелавам им да са все така отзивчиви и сръчни в работата си!

Royal Stoyan

Който се нуждае от смяна на щрангове, винаги може да потърси тези момчета. Голяма работа са - хем бързи, хем работят супер качествено.

Irina Koleva

Много съм доволна от смяната на щранговете в нашия вход - всичко стана само за ден и супер качествено! Препоръчвам!

Елена Монева

За смяна на щрангове скоро ми се наложи да търся хора и от фирмата се справиха за ден! Препоръчвам!

Nikoleta Vasileva

Много добри специалисти

Ивайло Иванов

Може да им се вярва