Лабораторна проверка на водомери

Фирма „Интер монтаж” предлага лабораторна проверка на водомери със изтекъл срок, чрез фирма подизпълнител, оторизирана от съответните държавни органи.

За улеснение на клиентите, които сменят водопроводни щрангове, такава проверка може да бъде осъществена oще по време на ремонта, като цялата процедуpа е в рамките на един ден. В същият ден на ремонта, водомерите може да бъдат пломбирани с пломбите на софийска вода.

Важно е клиентите да знаят, че 10-15% от старите водомери не минават успешно тестването, защото с времето те са променили техническите си характеристики и не отчитат вярно. При наличие на такъв случай, тестването на водомера в нашата фирма не се заплаща.

Съгласно законовите изисквания, лабораторна проверка на водомерите трябва да бъде правена на всеки 10г.

www.vodomer.bg

www.gaztest.net

Дидка Минкова

Живеем в панелен апартамент, а таванът в банята ни протече в най-неподходящия момент. Звъннах на фирмата и дойдоха на оглед още същата вечер. Трябваше да сменим щранговете на всички апартаменти над нас и под нас. Добре, че фирмата излезе сериозна и смениха щранговете още на следващия ден.

Georgi Petrov

Много съм доволен от тези момчета, смениха ми щранговете и свършиха отлична работа! Пожелавам им да са все така отзивчиви и сръчни в работата си!

Royal Stoyan

Който се нуждае от смяна на щрангове, винаги може да потърси тези момчета. Голяма работа са - хем бързи, хем работят супер качествено.

Irina Koleva

Много съм доволна от смяната на щранговете в нашия вход - всичко стана само за ден и супер качествено! Препоръчвам!

Елена Монева

За смяна на щрангове скоро ми се наложи да търся хора и от фирмата се справиха за ден! Препоръчвам!

Nikoleta Vasileva

Много добри специалисти

Ивайло Иванов

Може да им се вярва