ВиК услуги

ВиК услуги, които ви спестяват пари, време и главоболия

Спестете пари, време и главоболия като изберете експерти, които ви гарантират отлично качество при оптимална цена. Не се подвеждайте от измамно ниски цени и невъзможни гаранционни срокове. Висококачествените услуги, които ви предлагаме са в пъти по-надеждни спрямо масово предлаганите.

Не правете компромиси с качеството и се доверете на фирма с над 10 години опит и повече от 10 000 завършени обекта.

Свържете се с Интер Монтаж на

ВиК ремонт или подмяна?

Всички типове тръби имат определен живот и рано или късно по тях се появяват микро пукнатини, които с времето нарастват и предизвикват течове и дори наводнения. Често по-изгодният вариант е да се направи подмяна на цялата инсталация вместо да се отстранява единичен теч. Частичните ремонти не са трайно решение и въпросът при тях  е “не дали, а кога?” ще има нов теч. Нашият екип от опитни водопроводчици бързо ще диагностицират и ще отстранят всички ВиК аварии във вашето помещение – баня, кухня, тоалетна, склад, вход, мазе, гараж, коридор и други.

Интер Монтаж ви предлага пълен пакет ВиК услуги

Спешни ВиК услуги в цяла София
Видеодиагностика на канали и тръби
Отпушване на канали
Смяна на щрангове
Смяна на отоплителни инсталации
Лабораторна проверка на водомери
Пломбиране на водомери
Свържете се с Интер Монтаж на

Важно при ВиК аварии и наводнения!

При установяване на теч потърсете основните спирателни кранове и ограничете централното водоподаване. Ако нямате достъп до спирателните кранове се свържете с домоуправителя и го информирайте за теча. Междувременно се обадете на фирма за ВиК услуги и направете заявка за оглед.
Ако забележите малък теч не се опитвайте да го отстранявате самостоятелно. Това може да доведе до по-голяма авария. Не се опитвайте да затягате връзки и тръби, защото може да ги скъсате и да причините наводнение.
При наводнени помещения като гаражи, мазета и сутерени не се опитвайте да търсите проблема без да сте взели необходимите предпазни мерки – има сериозни рискове за вашето здраве. Важно е да сте защитени от инциденти като токов удар, стъпване/падане върху остър предмет и др. За да сведете всички рискове до минимум се доверете на професионалисти с необходимите опит и оборудване.

Какво е важно при ВиК ремонтите?

 • Очаквания воден дебит
 • Местоположението на тръбите и особеностите на сградата/помещението
 • Вида, диаметъра и дебелината на тръбите
 • Особеностите при монтажа, свързването и обезопасяването на тръбите
 • Задължителните наклони и всички добри практики за безпроблемно отводняване

За какво да внимавате при отпушване на канали?

При силно запушен канал или сифон не бързайте да използвате подръчни материали, защото рискувате да нанесете допълнителни щети. Изключително важно е канализационните тръби и техните връзки да останат цели. Преди отпушването е много важно да се установи точното място на запушването и да се приложат най-подходящите методи с най-подходящите машини. Доверете се на специалисти с над 10г опит и спестете пари за допълнителни ремонти.

Когато избирате фирма за ВиК услуги трябва да знаете, че:

 • Ремонтите се изпълняват от надеждни водопроводчици с минимум 10 г опит.
 • Преди да се определят ремонтите дейности се прави обективна оценка на аварията и се предлага оптимална цена с минимално къртене и изкопни работи.
 • Не се правят компромиси и се използват единствено висококачествени материали с необходимите сертификати за качество.
 • Всички видове ВиК ремонти се изпълняват в предвидими разумни срокове, при разумни цени.
 • При спешни ВиК аварии е важно мобилният екип да е напълно оборудван за да ви предложи възможно най-бързото решение без излишни забавяния.
 • Нашият екип има покритие в цяла София и при спешни аварии реакцията е до 2 часа.
Свържете се с Интер Монтаж на
Дидка Минкова

Живеем в панелен апартамент, а таванът в банята ни протече в най-неподходящия момент. Звъннах на фирмата и дойдоха на оглед още същата вечер. Трябваше да сменим щранговете на всички апартаменти над нас и под нас. Добре, че фирмата излезе сериозна и смениха щранговете още на следващия ден.

Georgi Petrov

Много съм доволен от тези момчета, смениха ми щранговете и свършиха отлична работа! Пожелавам им да са все така отзивчиви и сръчни в работата си!

Royal Stoyan

Който се нуждае от смяна на щрангове, винаги може да потърси тези момчета. Голяма работа са - хем бързи, хем работят супер качествено.

Irina Koleva

Много съм доволна от смяната на щранговете в нашия вход - всичко стана само за ден и супер качествено! Препоръчвам!

Елена Монева

За смяна на щрангове скоро ми се наложи да търся хора и от фирмата се справиха за ден! Препоръчвам!

Nikoleta Vasileva

Много добри специалисти

Ивайло Иванов

Може да им се вярва