ВИК услуги

Интер Монтаж ЕООД – смяна на хоризонтални и вертикални водопроводни щрангове.

Ние осигуряваме широк набор от ВиК услуги за ремонт и пълна подмяна на водопроводни съоръжения на стари частни и обществени сгради. Предлагаме широка гама от ВиК услуги, които се извършват от обучени професионалисти, притежаващи необходимите сертификати. Ние осъществяваме смяна на водопроводни щрангове, подмяна и ремонт на канализационни тръби, както и други ВиК услуги, свързани с нормалното функциониране на водопродните системи на сградите. Ние предлагаме доставка, монтаж и пломбиране на водомери, а също и диагностика в специализирана лаборатория.

Ако се нуждаете от монтаж или подмяна на отоплителни инсталации, обърнете се към нас! Фирма Интер Монтаж ЕООД притежава богат ресурс от техника и многоброен обучен персонал, готов да реагира бързо при спешни случаи. В екстремни ситуации можем да осъществим мащабни ремонти на ВиК инсталации в много кратки срокове, често дори в рамките на един работен ден. С този начин на работа ние спестяваме много нерви и средства на нашите клиенти.

Ние гарантираме на нашите настоящи и бъдещи клиенти високо качество на всички ВиК услуги, които извършваме. Фирма Интер Монтаж ЕООД има зад гърба си богат опит в работата с ВиК инсталации от всякакъв тип. Ако имате ВиК проблем, обърнете се към нас. Нашите специалисти ще открият повредата, след което ще я отстранят бързо и ефективно. Ние работим на конкурентни цени, като осигуряваме оптималния вариант между качество и стойност на материалите, в интерес на клиента.